Returret

100 dages fuld returret

Når du handler hos Homegoal, har du altid 100 dages fuld returret – også selv om du har samlet og brugt fodboldmålene! På den måde har du mulighed for at teste målene af på den hjemlige grønsvær, så du kan kontrollere, at det hele er med og at målene lever op til det, vi har lovet.

 

Hos Homegoal går vi op i at sikre, at du altid får fodboldmål i træ til haven af højeste kvalitet. Det gælder hele vejen fra materialevalget over forarbejdningen og til forsendelsen. Samtidig lægger vi mange kræfter i at sikre, at målene er nemme at samle og at alle de fornødne materialer er med i pakken, når vi sender dine nye fodboldmål til dig.

Vi gennemgår nøje alle forsendelser. Før dine nye fodboldmål forlader vores fabrik i Hørsholm, bliver ordren og kvaliteten af hver enkelt komponent nøje gennemgået og kontrolleret. For når du bestiller fodboldmål fra os, skal der ikke være noget, der spænder ben for glæden ved at modtage de helt nye, solide mål til haven. Skulle der mod forventning mangle noget eller gå noget i stykker, så du ikke kan samle målene, kontakter du os bare pr. mail eller telefon. Så fremsender vi straks de manglende komponenter.

 

100 dages returret der også gælder, selv om du har samlet målene. Når du handler hos andre webshops på nettet, har du som standard altid 14 dages returret. Returretten gælder dog kun, hvis du afleverer varen i samme stand, som du modtog den. Det vil sige, at du normalt ikke ville have returret, hvis du havde samlet og brugt fodboldmålene.

Hos Homegoal vil vi gerne sikre os, at I får de mest optimale muligheder for at kontrollere kvaliteten af de leverede fodboldmål til haven. Derfor giver vi jer hele 100 dages fuld returret, så I kan prøve fodboldmålene af på den hjemlige grønsvær og sikre jer, at de rent faktisk også holder, hvad vi har lovet dig. Det gør vi naturligvis kun fordi vi ved, at det produkt vi leverer, er i absolut topklasse og fremstillet af holdbare og solide materialer, der er nemme at samle i seks lette trin.

Erfaringerne viser da også, at vi stort set ikke får nogen fodboldmål retur inden for returretten på de 100 dage gælder fra du modtager dine fodboldmål Returretten gælder fra den dag, du modtager dine fodboldmål.

 

Inden for de 100 dage kan du frit vælge at meddele os, at du ønsker at returnere varen. Tilmed får du yderligere 14 dage til at sende varerne retur, efter du har meddelt os, at du ønsker at gøre brug af returretten. Det kalder vi ordentlig kundeservice! Læs de komplette handelsbetingelser her

 
Dankort VISA VISA elektron Master American Express Mobilepay ViaBill Klarna Betal med EAN Faktura