Pro mål

Pro fodboldmål til haven er det solide valg, når der kræves ekstra stabilitet. Pro-serien klarer meget hårde belastninger hver dag, hele året rundt og er bygget af stærkt fyrretræ med dimensionerne 40 x 75mm.

 

 

1-2 hverdage

3 års garanti

Fri returfragt

Fri fragt

1-2 hverdage

3 års garanti

Fri returfragt

Fri fragt

Træet er behandlet med grunder og tre lag svanemærket træbeskyttelse, der er brugt galvaniserede skruer, så rusten ikke får fat.

 

Få børnene ud af de vante rutiner og giv dem en mulighed for at forlade smartphonen og computeren. En fodboldkamp kan inspirere alle, og giver samtidig mulighed for at bruge energien på en sund måde.

 

Pro-fodboldmålene fås i mange størrelser og både i sort og hvid – alle kendetegnet ved ekstra stabilitet og holdbarhed.

 

3 års ubetinget garanti

Når du anskaffer et Homegoal Classic fodboldmål til haven, får du et holdbart og solidt mål, der er produceret efter stolte håndværksmæssige traditioner. Samtidig har vi gjort det så nemt som muligt at samle målene, når du modtager dem. Resultatet er et solidt og stabilt fodboldmål, der kan holde – også når fodboldkampen rykker helt ind på målstregen!

Skulle der mod forventning ske noget med målet inden for 3 år efter modtagelsen, ombytter vi målet uden diskussion til samme eller en lignende model. Bare kontakt os! Så klarer vi resten.

 

100 dages returret

Selv om vi er helt sikre på, at du og ungerne hurtigt vil finde ud af, hvor fantastisk og berigende en rask omgang fodbold kan være, giver vi 100 dages fuld returret. Så skulle det alligevel ikke være noget for jer, har I næsten 4 måneder til at finde ud af det i.

 

Så prøv trygt vores Homegoal Pro fodboldmål til haven. Det vil I IKKE komme til at fortryde!

 
Dankort VISA VISA elektron Master American Express Mobilepay ViaBill Klarna Betal med EAN Faktura
NYHED - Fri fragt på alt i shoppen!