Om Homegoal

Uanset om du ønsker du at få ungerne væk fra skærmen og ud og være aktive i den friske luft eller give junior de bedste træningsbetingelser, nu han er begyndt at gå til fodbold, så har Homegoal, det du skal bruge. Gode, solide fodboldmål af træ til haven, der holder til at blive brugt og kan give ungerne, dig selv og familie og venner rigtig mange, gode oplevelser og masser af god motion.

Vi sidder alt for stille i vore dage. Det gælder både os voksne og vores børn. Samtidig har vi voksne glemt glæden ved at spille fodbold og lege sammen med vores børn – og ungerne har derfor aldrig prøvet det.

Hvorfor ikke gøre det muligt og helt legitimt for ungerne at få rørt sig i hverdagen og opdage glæden ved at være aktive sammen? Det får de både masser af motion og bliver mere friske af. Så kan de bedre og hurtigere klare lektierne og sover bedre om natten, så de får mere overskud til at gå i skole næste morgen. Det samme gør du, hvis du tager en tur med ud i haven og tager en rask lille fodboldkamp.

Homegoal leverer fodboldmål, der holder til at blive brugt

En gang fodbold i haven kræver kun to ting: En fodbold og minimum et mål! Det skal helst være et fodboldmål, der holder. Der er ikke meget ved det, hvis målet er for let, så det vælter eller måske ligefrem går i stykker, bare det bliver ramt af en lidt hård bold!

Det undgår du med fodboldmål i træ fra Homegoal. De er lavet af solide fyrretræslægter og har vejrbestandigt net, så målene kan holde til at stå ude året rundt. De står, hvor de bliver sat, uden at de vejer så meget, at det ikke er nemt at flytte dem, når der skal slås græs eller pladsen skal bruges til noget andet.

For hos Homegoal går vi op i at levere et produkt, der holder til at blive brugt – hvad enten det er til leg eller når junior skal træne, inden han skal til fodbold.

Vi bestræber os på at levere over forventning – det garanterer vi!

Vi går ekstra langt for at gøre kunden glad og bestræber os altid på at levere produkter, der performer ud over forventning. Det gælder både, når det kommer til kvaliteten af de materialer, vi bygger vores mål af og holdbarheden af det færdige produkt. Alle mål er produceret i Danmark og leveres inklusiv udførlig samlevejledning og alle nødvendige materialer.

Det er derfor at vi giver 100 dages fri returret og hele 3 års indiskutabel garanti på alle vores fodboldmål! For de mål vi leverer, er skabt til at holde! Så derfor gælder garantien også, hvis målene ikke holder til offensivt spil på målstregen!

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål. Både før og efter du har købt. Vi sidder klar til at tage telefonen inden for almindelig arbejdstid og der findes ingen dumme spørgsmål. Så ring, mail eller brug kontaktformularen her på siden!

Kærligheden til fodbold satte os i gang

Homegoal er skabt af kærligheden til en god gang fodbold og til det fysiske aktivt samvær med vennerne omkring vennerne. Der manglede bare nogle fodboldmål, der kunne holde til det.

Det fik jeg konstrueret og resten af historien bag Homegoal kan du læse her.

Siden har vi leveret mere end 10.000 fodboldmål og eksporterer i dag målene til både Sverige, Tyskland, England og Holland, hvor flere og flere får øjnene op for glæde ved at eje fodboldmål af træ, der kan tåle at blive brugt.

Se de mange stabile og solide fodboldmål her.

 

 

 

 
Dankort VISA VISA elektron Master American Express Mobilepay ViaBill Klarna Betal med EAN Faktura
Lige nu er der 10% rabat på alt - Brug koden= IRegnOgSludSkalBørneneUd i gavekortfeltet!