Fragt

 

Alle Homegoals produkter er egenproducerede og altid på lager. Vi skal nemlig ikke vente på en ny sending fra østen, vi laver løbende målene, afhængig af efterspørgsel og med mængden grantræ fra de svenske skove, løber vi ikke tør lige foreløbig!

 

Homegoal.dk leverer indenfor 1-2 hverdage. Levering foregår med GLS og det bedste af det hele er at fragten ALTID er GRATIS.

 

 

Bestiller du inden 14:30, leveres målene til dig dagen efter. Bestiller du i weekenden eller efter 14:30, afsendes de næstkommende hverdag og lander næste hverdag hos dig eller i pakkeshoppen.

Er du i tvivl om du kan nå at modtage varen?

Telefon: 6018 1018 i tidsrummet 09:00-15:00 alle hverdage.

Mail: kundeservice@homegoal.dk Du kan også fange os her i kontaktformularen, hvis det er nemmest for dig.

Den sidste mulighed er livechat, du finder nederst i højre hjørne, der i vi ofte online i tidsrummet 08:15/21:45 - også i weekenden!

 

 

Vælges levering til hoveddør, tager Homegoal ansvaret når pakken stilles. Simpelthen fordi det er god service, og fordi vi endnu ikke har oplevet fejl når pakkerne stilles uden underskrift.

 

GLS har oplyst os at 99,7% af deres forsendelser leveres dagen efter, og med en del tusind pakker ude af døren, må vi medgive at det ikke er helt galt! 

 
Dankort VISA VISA elektron Master American Express Mobilepay ViaBill Klarna Betal med EAN Faktura