Classic mål

Med Classic fodboldmålet i træ får du stabile, solide og holdbare fodboldmål til haven, så kampen kan spilles året rundt!

Er du mere til sorte eller hvide fodboldmål, og en lidt kraftigere konstruktion, så hop over på Pro målene her

 

1-2 hverdage

3 års garanti

Fri returfragt

Fri fragt

1-2 hverdage

3 års garanti

Fri returfragt

Fri fragt

Lad børnene få røde kinder i haven

Når børnene har behov for at lege i haven og lade computer og smartphone hvile, er det vigtigt, at udstyret er i orden.

Classic fodboldmål til haven er lavet i trykimprægneret fyrretræ i dimensionerne 40 x 60mm. Classic-serien er kvalitetsmål til yderst fordelagtige priser, som fås i mange størrelser.

Er du i tvivl om forskellen på Classic og Pro? Så læs alt om forskellen her

3 års garanti uden diskussion

Homegoal er danskproduceret solid og kraftig kvalitet, der er skabt til at holde i årevis. Vi har udvalgt det bedste fyrretræ fra nogle af Danmarks mest seriøse leverandører og lagt mange timer i at udvikle et produkt, der er robust og solidt.

Derfor giver vi 3 års indiskutabel garanti. Sker der noget med målene op til 3 år efter anskaffelsen, ombytter vi dem øjeblikkeligt til samme eller en tilsvarende model. Det gælder også for det vejrbestandige net og selv om det ikke er en fejl i materialerne, der er skyld i, at målet er gået i stykker.

100 dages ubetinget returret

Samtidig vil vi gerne give jer de bedste betingelser for at afprøve, hvorvidt fodbold og fodboldmål i haven i det hele taget er noget, der passer til jeres familie. Læs mere om vores udvidelse returret her

Vi tror nemlig på, at I vil opleve så mange glæder og sundere og gladere børn, at I aldrig vil fortryde købet. Derfor giver vi jer næsten 4 måneder fra modtagelsen til at prøve målene af i praksis.

 

Dankort VISA VISA elektron Master American Express Mobilepay ViaBill Klarna Betal med EAN Faktura
Solen skinner og der er gratis fragt hele ugen!