Classic mål

Med Classic fodboldmålet i træ får du stabile, solide og holdbare fodboldmål til haven, så kampen kan spilles året rundt!

 

Når børnene har behov for at lege i haven og lade computer og smartphone hvile, er det vigtigt, at udstyret er i orden.

Classic fodboldmål til haven er lavet i trykimprægneret fyrretræ i dimensionerne 40 x 60mm.


Classic-serien er kvalitetsmål til yderst fordelagtige priser, som fås i mange størrelser.

3 års garanti uden diskussion

Homegoal er danskproduceret solid og kraftig kvalitet, der er skabt til at holde i årevis. Vi har udvalgt det bedste fyrretræ fra nogle af Danmarks mest seriøse leverandører og lagt mange timer i at udvikle et produkt, der er robust og solidt.

Derfor giver vi 3 års indiskutabel garanti. Sker der noget med målene op til 3 år efter anskaffelsen, ombytter vi dem øjeblikkeligt til samme eller en tilsvarende model. Det gælder også for det vejrbestandige net og selv om det ikke er en fejl i materialerne, der er skyld i, at målet er gået i stykker.

100 dages ubetinget returret

Samtidig vil vi gerne give jer de bedste betingelser for at afprøve, hvorvidt fodbold og fodboldmål i haven i det hele taget er noget, der passer til jeres familie.

Vi tror nemlig på, at I vil opleve så mange glæder og sundere og gladere børn, at I aldrig vil fortryde købet. Derfor giver vi jer næsten 4 måneder fra modtagelsen til at prøve målene af i praksis.

Dankort VISA VISA elektron Master American Express Mobilepay ViaBill Klarna Betal med EAN Faktura
Lige nu er der 10% rabat på alt - Brug koden= IRegnOgSludSkalBørneneUd i gavekortfeltet!